David Erik

"This blog has more redesigns than posts" - Any reader

Det blev en bok!

Okej, det kanske inte är en rimlig anledning till en två år lång blogg-frånvaro. Men låt oss fokusera på det positiva: jag har skrivit en bok!

Höjden av förändring fick den heta. Handlar om hur det kan vara att inte längre orka med den digitala huvudstadsvardagen och fly undan till en liten ort i norra Sverige:

“Hej! Jag kan tyvärr inte svara just nu eftersom jag stängt av min telefon, tagit ut SIM-kortet och sedan flyttat tusen kilometer norrut. Om det var något viktigt ber jag om ursäkt, men det kommer att bli krångligt: jag nås för närvarande bara via brev. Om du insisterar på att det är viktigt, ring min syster och hon löser något sätt att nå mig. Om du inte vet vem min syster är, kan detta samtal omöjligen vara viktigt. Ha en fortsatt trevlig dag!”

Höjden av förändring är en tidvis humoristisk, tidvis sorglig berättelse om vad som händer när man byter Huvudstadens 1 000 000 invånare till Vemforshöjdens 33. Vad som händer när man faktiskt vågar ta det där steget som innebär Stor Förändring. Som många pratar om, men väldigt få genomför.

Följ med på en berättelse om oväntad vänskap och oavsiktligt ansvar. För allt är ett projekt. Även konsten att spontant bosätta sig mitt i ingenstans.

Snudd på jättekul att skriva, faktiskt. Har en hel hög med andra idéer också, återkommer där. Måste lösa mer skrivar-ledighet.

Boken finns på tex Bokus om ni är nyfikna.

(Omslaget tar jag absolut ingen cred för, det är Robin Hedins enastående skapelse)

Omslag: Höjden av förändring